Sin título

<%PostCommentPage%> <%PhotoAlbumPage%> <%ProfilePage%>

Accu HP Pavilion dv7/CT

03:44, 21/03/2012 .. 0 comentarios .. Link

1 de compatibiliteit van toepassingen

De kern van het besturingssysteem Windows Vista niveau om de structuur te veranderen, waardoor het besturingssysteem veiliger dan Windows XP. Dit is echter een prijs te betalen; veel toepassingen moeten worden herzien om de normale werking in Windows Vista-omgeving.Accu HP Pavilion dv8-1000eb Windows Vista (na Service Pack 1) de levenscyclus van dit punt in de tijd, het merendeel van de toepassingen die al zijn compatibel met het begin van de implementatie van Windows Vista op de desktop computer omgeving,Accu HP Pavilion dv8-1000 nemen een aantal zeer hard en creatief convergentie van de praktijk - en meer niet eens gezegd dat het de hele nacht opblijven voor een paar dagen. Op dezelfde infrastructuur met Windows Vista

Windows 7 om vast te stellen, dus de meeste van de toepassingen tussen de twee besturingssystemen zullen de compatibiliteit te behouden. Dit maakt Windows 7 makkelijker te migreren van Windows XP naar Windows Vista.Accu HP Pavilion dv8 Als uw organisatie is net als iedere andere organisatie, is nog steeds gestandaardiseerd op Windows XP, hebt u de overdracht van kritische applicaties naar de nieuwere versie, maar de beschikbaarheid van de Windows Vista-compatibele versie van de bewezen goede convergentie, zal dit werk meer eenvoudig.

2, hardware-compatibiliteit en de vraag

Net als hoge systeem eisen (zoals RAM en illustraties), het begin van de invoering van Windows Vista Application Compatibility problemen als een uitdaging. Aan de andere kant,Accu HP Pavilion dv7z-1100CTO Windows Vista Windows XP beschikt niet over de beheersbaarheid en veiligheid, plus de mogelijkheid om krachtigere hardware, kan Windows Vista u heel wat nuttige functies om de productiviteit te verbeteren (zoals Windows Search en Windows Aero desktop ervaring), en het verbeteren van de reactiesnelheid van de computer (ReadyBoost,Accu HP Pavilion DV7Z-1100 technologie om een deel van de vaak gebruikte toepassingen in het geheugen te houden, zodat applicaties sneller starten).

Windows 7 is ontworpen om de uitvoering van de Windows Vista glad op dezelfde hardware kan ook soepele implementatie en om extra prestaties en betrouwbaarheid te vergroten. Windows 7 design team, vooral de focus op de basis van,Accu HP Pavilion dv7z-1000 en te onderhouden compatibiliteit met bestaande applicaties en hardware. Job, vindt u Windows 7 boot sneller dan Windows Vista, en gebruikt minder geheugen.

3, vullen elkaar aan met Windows Server 2008

Een van de belangrijkste voordelen van moderne besturingssystemen, Windows 7 en Windows Server 2008-besturingssysteem maakt gebruik van een gemeenschappelijke code basis, en onderhouden van een enkele dienst-model.Accu HP Pavilion dv7z De service model voor rekening van de client-computers en servers voor updates en beveiligingsupdates te delen, en vereenvoudigen het onderhoud procedures van de nieuwste infrastructuur.

Daarnaast is het gebruik van de Windows Server 2008 en Windows 7 Open vermogen van het milieu, niet alleen uitbreidingen kunnen ook zorgen voor een veilige omgeving.Accu HP Pavilion DV7T-3300 DirectAccess bijvoorbeeld deze functie kunt u beheren en updaten van de remote mobiele computers met het internet verbinden, zelfs als de computer niet geen probleem met het bedrijfsnetwerk verbinding. De mogelijkheid om ervoor te zorgen dat gebruikers op afstand security updates te ontvangen op regelmatige basis,Accu HP Pavilion dv7t-3100CTO en kunnen IT-het aanpassen van de configuratie-instellingen via Groepsbeleid. Gebruikers hoeven niet een virtual private network (VPN) online te gebruiken, DirectAccess maakt het ook mogelijk gebruikers toegang tot bedrijfsnetwerk op de locatie (naast de Windows Server 2008 R2 DirectAccess moeten IPSec en IPv6).

4, data-encryptie strekt zich uit tot de verwisselbare opslagmedia

Het bedrijf kan geen controle over het verhaal van een eindeloze stroom van gevoelige informatie. In sommige sectoren, zou dit zeer ernstige juridische problemen te betrekken, in andere gevallen, zal dit probleem veroorzaken ongemak.Accu HP Pavilion DV7T-3100 In ieder geval is het wijs beleid van de bepalingen van de laptop verloren of gestolen, nog steeds om de beveiliging van gevoelige informatie. Naar aanleiding van gevoelige informatie te voorkomen dat enterprise resource lek, is een belangrijke basis voor een effectieve bepalingen van het management principes.

Windows 7 bevat BitLocker-technologie in Windows Vista uit te voeren bij het opstarten van de computer om volledige encryptie, gevolgd door de aanneming van BitLocker To draagbare opslagmedia (zoals USB-flash drives) Ga Het biedt ook bescherming.Accu HP Pavilion dv7t-3000CTO Daarnaast kunt u via de Group Policy om BitLocker-schijf-encryptie en BitLocker To Go voor professionals in de handen van gevoelige informatie aan de controle van de kracht te verbeteren beheren.

5, de controle van de gebruiker beschikbare applicatie portfolio

Windows 7 AppLocker nieuwe functie waarmee IT-beheerders om aan te geven welke toepassingen op de uitvoering van de laptop of desktop computer mogelijk te maken.Accu HP Pavilion DV7T-3000 Autorisatie eisen van deze functie voor het beheren van gevoelige procedures en de toegang tot en, nog belangrijker, te helpen verminderen de kans op schadelijke programma's uitvoeren op de client computer.Accu HP Pavilion dv7t-2200CTO AppLocker biedt een krachtige rule-based structuur wordt gebruikt om te specificeren welke toepassingen kunnen uitvoeren van de regels handhaven van de integriteit van de "regels van de emittent en bevat bijgewerkte versie.

6, gebruik de krachtige script zal het dagelijkse werk van de automatisering zijn

Om te helpen IT-beheerders om gemakkelijker handhaven van een consistente omgeving, en de persoonlijke productiviteit te verbeteren, Windows 7 bevat bijgewerkte grafische script editor --- van Windows PowerShell 2.0, dat is een krachtige,Accu HP Pavilion DV7T-2200 script schrijven taal, kunt u ondersteunt vertakking, looping, functies, debugging, exception handling, en internationalisering.

7, sneller en effectiever het oplossen van problemen

Windows 7 biedt een uitgebreide set van tools kunnen gebruikers identificeren en oplossen van technische problemen.Accu HP Pavilion DV7T-2000 Als je nog steeds de vaste telefoon te bellen, Windows 7 bevat ook vele functies en tools voor probleemoplossing kan helpen om de oplossing van het probleem versnellen.

8 en efficiënter om te bouwen, implementeren en beheren beelden

Windows 7 bevat een aantal instrumenten kan de vestiging en diensten te leveren aan het beeld gladder,Accu HP Pavilion dv7t-1200CTO en, voor zover mogelijk, zodat gebruikers snel op te starten in te zetten.

Invoering van Windows 7 Image Service en Management (DISM) tool biedt een centrale locatie, off-line en service build Windows beelden. Met DISM, kunt u gebruik maken van een hulpmiddel om een groot aantal functies uit te voeren: mount en unmount systeem beelden;Accu HP Pavilion DV7T-1200 toevoegen, verwijderen, en somt de suite en bestuurder; in-of uitschakelen van Windows features, zet internationale instellingen, en het onderhoud van die bevat de drive programma, de suite functies en software-updates inventarisatie offline afbeelding.Accu HP Pavilion dv7t-1100CTO Windows 7 het beheer van de virtuele machine (VHD) en native bestanden gebaseerde (WIM) image-bestand, kan de noodzaak om dezelfde procedures en instrumenten te gebruiken.

Windows 7 bevat ook de Dynamic Driver provisioning, device driver opgeslagen in een aparte images, afhankelijk van de hardware "Plug en Play-id" dynamische projectie, of opgenomen in het Basic Input / Output System (BIOS) De informatie in de vooraf bepaalde.Accu HP Pavilion DV7T-1100 Verminder het aantal bestuurders op individuele machines kan het aantal potentiële conflicten te verminderen, het uiteindelijke doel is om het aantal keren dat op een minimum en de betrouwbaarheid van de computer te verbeteren.

Client als u klaar bent om Windows 7 te implementeren,Accu HP Pavilion dv7t-1000 de meervoudige multicast streaming data kan de server op hetzelfde moment de beeldgegevens "uitgezonden" naar meerdere client-side en met vergelijkbare bandbreedte-mogelijkheden in het netwerk van datastroom, het optimaliseren van gebruik van de bandbreedte kan de hoogste snelheid transmissie.

9, makkelijker migreren gebruikersgegevens en-instellingen-bestanden

Windows 7 bevat verbeterde User State Migration Tool (USMT), kunt u deze command line tool gebruiken om het besturingssysteem, bestanden en andere instellingen bestandsgegevens over te brengen naar een andere computer in te stellen.Accu HP Pavilion dv7t In Windows 7 zal USMT Vernieuw de computer, voeg een hardlink migratie-functie, die is in het gemeenschappelijk standpunt van de schijf om gebruikersgegevens en-instellingen opslaan in het heldere te elimineren tijdens de installatie nodig heeft "echte" mobiele de vraag van het bestand.

10, om de productiviteit van vestiging gebruikers te verbeteren

De BranchCache Windows 7, is een tak locatie om veelgebruikte inhoud van externe bestands-en webserver-technologie te halen, zodat gebruikers sneller toegang tot deze informatie. De cache kan worden geconcentreerd in het filiaal server hosting,Accu HP Pavilion dv7/CT of verspreid in de computer van de gebruiker. Hier is een waarschuwing: Als u wilt profiteren van de BranchCache, moet u de Windows Server 2008 R2 in te zetten op de betreffende server.

Maar het is ook goed: Virtual cliënt kan een betere ondersteuning. Wanneer de gebruiker verbinding maakt met de virtuele desktop, Windows 7 een schat aan ervaring biedt,Accu HP Pavilion DV7-4095EB zal zeer dicht bij de gebruiker ervaring die door de native Windows bureaublad. Bijvoorbeeld: Windows 7 biedt ondersteuning voor meerdere monitoren, bi-directionele audio naar Voice mogelijk over Internet Protocol (VoIP) en spraakherkenning toepassingen, en de toegang tot het lokale apparaat, zoals printers.


Deja un Comentario

{ Ultima Página } { Página 993 de 1021 } { Siguiente Página }

Sobre Mi

Inicio
Mi Perfil
Archivo
Amigos
Mi Album de Fotos

Links


Categorías


Ultimos Artículos

months and covers
choisie dans la faire
utilisez tapis pour quelques heures
facteurs tels que la qualité
portables, stations de

Amigos