Sin título

<%PostCommentPage%> <%PhotoAlbumPage%> <%ProfilePage%>

Accu ACER Aspire 8943G-728G1TBn

04:15, 10/03/2012 .. 0 comentarios .. Link

Gewoonte: herhaalde schakelen machine
Wie hebben herhaaldelijk schakelen machine kunnen optreden,Accu ACER 41CR19/66-2 of het nu gaat computer garnalen kennen of niet begrijpen computer rookie, kan er zonder het te weten te ontwikkelen slechte gewoontes.
In feite, opstarten en afsluiten noch zal de computer aan om eventuele schade, maar het tijdsinterval tussen de twee zeer opmerkelijke veroorzaken.
Frequent op korte termijn impuls van elektrische overspanning kan de geïntegreerde schakelingen op een computer beschadigen, beschadigen de harde schijf, harde schijf nu high-speed harde schijf volledig tot stilstand,Accu ACER AK.008BT.079 afgesneden stroomtoevoer naar de schijf duurt lang. Als de schijf niet, kraam op reboot, wat gelijk is aan de harde schijf in de vertraging staat opnieuw te versnellen. Als deze trend doorzet, zal een dergelijke schok uw harde leven niet kan worden gehandhaafd.
Met de ontwikkeling van wetenschap en technologie, de stabiliteit van de branded desktop heeft een zeer hoog niveau bereikt, dus nu het merk chassis zelden moeten de RESET-knop, die aangeeft, als de machine crasht,Accu ACER AS10C7E dan is de set We kunnen alleen maar met geweld worden stilgelegd, zodat er meer kans op schade aan de harde schijf veroorzaken, dus moeten we er rekening mee dat we meestal te schakelen die op onze computers te beschermen.

Bankschroeven Six: eten in de voorkant van de computer
Eet in de voorkant van de computer in feite zijn veel mensen hebben gedaan voor "huiseigenaren" komen vaker voor. Een speciale groep, dat wil zeggen, kantoor mensen, druk ze het niet altijd heel regels het restaurant liep, soms,Accu ACER BT.00805.015 is om aan het werk op te lossen tijdens de lunch.
Meestal zijn de meest voorkomende koffie, grote lunch, waarschijnlijk op een computer, een toetsenbord killer te worden. Fragmenten van deze voedingsmiddelen kan ook het toetsenbord in, sluit u het toetsenbord op het circuit, wat resulteert in input moeilijkheden. Dranken of koffie is verschrikkelijk, een keer is genoeg om je toetsenbord te vernietigen. Bezet of niet,Accu ACER BT.00807.028 het is aangeraden dat je naar het restaurant bij het diner, zodat de gezondheid van de computer te waarborgen en het toetsenbord kan ook geschikt zijn om te ontspannen, voldoende rust om beter werk en studie.

Bankschroeven: touch screen
Ofwel een CRT of LCD-scherm niet in staat zijn, raakt u vooral voor de meer kwetsbare scherm van de laptop, nog meer. Computer in de loop van de accumulatie van een groot aantal elektrostatische lading op het oppervlak van de componenten.Accu ACER LC.BTP00.132 De typische hand van het beeldscherm van intensieve elektrostatische ontladingsverschijnselen raken, kan elektrostatische ontlading het beeldscherm, met name de fragiele LCD scherm na gebruik.
De nieuw aangeschafte laptop computer, het scherm is zeer fragiel,Accu ACER Aspire 5943G de fabrikanten vaak buiten het scherm aangebracht een laag beschermende laag om het doel van de bescherming van het scherm te bereiken.
Voor gedetailleerde gebruiker bent, kunt u ook overwegen op zoek naar een scherm beschermende film, hun favoriete plastic decoratieve stickers en dergelijke folie materiaal, aangebracht op de positie van de polssteun, en gemakkelijk te dragen, om betere zorg van uw liefde machine . Vergelijkbare design, we willen Sony en andere notebook hecht veel belang aan de details van hierboven kan zien.Accu ACER Aspire 5943G-454G64Mn In het werkelijke gebruik, raden wij u niet proberen om met horloges, armbanden en andere items om de laptop te gebruiken, omdat het gemakkelijk is om zijn casual, ernstige slijtage polssteun, laptop computers om rond te werpen na de ronde van litteken.

Bankschroeven: koop van lage kwaliteit laptoptas
Gewoon veel vrienden aan de notebook te kopen na hebben een decennium van bloed,Accu ACER Aspire 8943G niet meer bereid zijn om een honderd dollar betalen om een goede laptoptas kopen, in feite is dit zeer verkeerd om te kopen een goede meer moet beschermen.
Voor de nieuw aangeschafte laptop computer, is het scherm bijzonder kwetsbaar, en daarom is het zeer noodzakelijk te kiezen voor een kwaliteit laptoptas. Immers, voor de overgrote meerderheid van notebook computers,Accu ACER Aspire 8943G-454G64Mn ze geboren is om te worden gebruikt om de juiste laptop tas te brengen is natuurlijk om hen de meest intieme van de bescherming. Deze nieuwe notebook-gebruikers misschien meer moet worden opgemerkt dat niet alle laptops die oorspronkelijk aan de verpakking bevestigde zijn echt geschikt.
Pakket met algemene kantoor, een echt goed ontworpen laptop tas moet in de eerste van de vier zijden van de kracht en bescherming compartiment, op te houden een veilige en comfortabele "liefdesnestje" voor notebook computers.Accu ACER Aspire 8943G-724G1TMn Gewone office pakket is vaak te wijten aan te veel ruimte en zachte frame, niet effectief te isoleren van de achterstand en de impact van de buitenwereld. Ten tweede moet het een redelijk bestuur accessoirevak ontwerp, deze bevoegdheid moeten worden gescheiden wordt geplaatst in de notebook naast de computer kant,Accu ACER Aspire 8943G-728G1.28TWn zodat niet per ongeluk worden geperst de stekker krassen op het LCD-scherm van de laptop. Tegelijkertijd dient de laptoptas ook een waterdichte vermogen.

Bankschroeven: de notebook voor een lange tijd om spelletjes te spelen
Hoewel de editor is ook een spel van de familie, maar niet aan te raden langdurig gebruik van de laptop om spelletjes te spelen. Als grootste voordeel van de computer van draagbaarheid, de notebook ontworpen om niet naar de game,Accu ACER Aspire 8943G-728G1TBn maar voor de betere, meer geschikte kantoor-en entertainment Met de ontwikkeling van wetenschap en technologie, de notebook nu heeft bereikt een bepaalde spel-normen, maar op lange termijn gebruik van laptop voor het spel heeft nog steeds veel nadelen.
Neem het toetsenbord, het toetsenbord van de laptop dan een desktop vertrouwelijk kleine, korte-key manier zou moeten zijn een stuk slechter dan een desktop toetsenbord. Veel vrienden om spelletjes te spelen is er een fout,Accu ACER Aspire 8950G net als spelen om de opkomst van sterke toetsaanslagen, in het bijzonder de Enter-toets, de site van het meest kwetsbaar voor "vernietigen", wat zou leiden tot vervroegde uittreding laptop toetsenbord. In dergelijke gevallen, redactionele suggesties, dan kunt u gebruik maken van een extern toetsenbord.
Bovendien is het principe van de laptop scherm is een lamp verborgen in het paneel verlicht, de levensduur van de lamp is zeer beperkt, spelletjes spelen, de tijd voorbij zonder het te weten, de notebook is moeilijk om de rust te krijgen.Accu ACER Aspire AS5943G-374G50Mn Ten opzichte van het bureaublad, het kleine scherm van de notebook voor gamers, geen van beide gewoontes, maar ook slechte ogen, dus de laptop is het beste voor op kantoor, als je moet kopen om het spel te spelen, toen redacteur suggereert om te kopen grote dit scherm,Accu ACER Aspire AS5943G-374G50Mnss dus dichter bij het gevoel van de desktop en gemakkelijker geaccepteerd door gamers.

Bankschroeven: de dodelijke gebruik houding
Heb veel vrienden moet hebben gehoord van de notebook gemakkelijk leiden tot cervicale spondylosis, in feite is dit niet overdreven. Notebook desktop vertrouwelijk dan normaal op de tafel was niet hoog genoeg is, wat leidde tot de zitpositie fouten,Accu ACER Aspire AS5943G-454G64Mn zal een lange tijd zeer gemakkelijk en vermoeidheid.
Toch nog steeds moeten we blijven werken, de voors en tegens van de notebook is zeer duidelijk. Met de notebook, laten we terugkeren naar het tijdperk van de desktop.

Slechte gewoonten: nooit meer zet mijn harde schijf
Voor de afwerking en reiniging van de harde schijf is een van de meest fundamentele stap van ons onderhoud computer. Schijven langdurig gebruik is gebonden zich te hebben verzameld een hoop ongewenste bestanden en schijf fragmentatie,Accu ACER Aspire AS5943G-464G64Mnss de fragmenten van de harde schijf regelmatig te verzamelen, zal er bevorderlijk zijn voor de release van de harde schijf ruimte.
Er zijn veel gebruikers niet de harde afwerking merken,Accu ACER Aspire AS5943G-5464G50Bnss vanwege de voor de hand liggende dingen op het bureaublad, hebben we ook in staat zijn om op te merken, maar voor degenen die niet zagen het puin, vaak niet dit gevoel.


Deja un Comentario

{ Ultima Página } { Página 1019 de 1021 } { Siguiente Página }

Sobre Mi

Inicio
Mi Perfil
Archivo
Amigos
Mi Album de Fotos

Links


Categorías


Ultimos Artículos

months and covers
choisie dans la faire
utilisez tapis pour quelques heures
facteurs tels que la qualité
portables, stations de

Amigos