24/03/2012
Accu HP Pavilion DV7-1003EO

Met het oog op niet-geautoriseerde gebruikers invasie uw computer, notebook besturingssystemen moeten we de juiste beveiligingsinstellingen teAccu HP HDX X18T-1100CTO voorkomen.

1.BIOS beveiligingsinstellingen

(1) zet de opstartwachtwoord

Notebook computer BIOS-wachtwoorden zijn meestal gesplitst in deAccu HP HDX X18T-1200CTO "User Password" en "Supervisor Password" en deze twee wachtwoorden worden gewijzigd om de toegang tot het systeem te beperken, het enige verschil is dat de "Supervisor Password" het recht op volledig wijzigen van de BIOS-instellingen heeft, de "Gebruiker wachtwoord is het niet. Aangezien de meeste notebook computers is meer mogelijkheden voor eigen gebruik, wordt voorgesteld om direct gebruik maken van deAccu HP HDX18 "Supervisor Password" voor notebook computers "lock", niet alleen de bescherming van de computer beveiliging, maar ook om volledige toegang te hebben.

Druk op de knop om de laptop te starten, drukt u op F2 om de BIOS setup-menu te openen.Accu HP HDX18-1000 Schakel over naar het tabblad 'Beveiliging', dan is de cursor naar het item "Set Supervisor Password" Voer het wachtwoord in te stellen dat u wordt gevraagd naar een wachtwoord is ingesteld op voltooien het dialoogvenster verschijnt invoeren, drukt u op Enter om het ingestelde wachtwoord te voltooien. Ten slotte is de cursor naar "Password on boot, instellen van het" Enabled ",Accu HP HDX18-1101EG dus in principe afgerond de set. Wanneer u de computer opnieuw opstart, notebook computer niet direct in Windows, maar eerst vragen om een wachtwoord in te voeren, het juiste wachtwoord in te voeren om tot een goed einde de boot fouten bij het invoeren en probeer het opnieuw, maar na meer dan drie keer het systeem zal volledig dood vergrendelen, moet u de computer uit re-bootAccu HP HDX18-1150EF.

(2) Open de antivirus-functionaliteit

Start het virus zal het geheugen binnen te vallenAccu HP HDX18-1180EF tijdens het opstarten, en de vernietiging van de start sector. We moeten de notebook computer BIOS antivirus functies beginnen, om de aanval van de geactiveerde virus te weerstaan.

Druk op de knop om de laptop te starten, drukt u op F2 om de BIOS setup-menu te openen. Schakel over naar het tabbladAccu HP HDX18T 'Beveiliging' en vervolgens de cursor naar de Boot Sector Virus Protection "set" Enabled "kan zijn.

Zet deze functie, start het virus probeert de start sector van de BIOS te ondermijnen zullen merkbaar zijn voor de werking, en geeft het programma om te proberen de start sector van de "prompt,Accu HP Pavilion dv7 dan hoef je alleen weigerde de N-toets te drukken te herschrijven.

2.Windows wachtwoord beveiligingsinstellingen

Als gebruiker, het gebruik wachtwoordbeveiliging systeem is van primair belang. Hieronder wordt beschreven hoeAccu HP Pavilion DV7 Series met een wachtwoord beveiligd in Windows XP.

(1) het opzetten van een betrouwbare wachtwoord

Klik op Start → Configuratiescherm "menu-item,Accu HP Pavilion dv7- 3105ea opent u het Configuratiescherm, dubbelklik op" Systeembeheer "icoon in het venster dat verschijnt, dubbelklikt u op 'Lokaal beveiligingsbeleid icoon, opent u de Lokale beveiligingsinstellingen venster. Expand "Account Policies Password Policy →" in de lijst aan de linkerkant, zal er een reeks van wachtwoord-instellingen in de juiste lijst, waar de configuratie, kunt u een uitgebreide wachtwoord op te zetten, maken het wachtwoord in om het maximale te halen bescherming.Accu HP Pavilion DV7-1000 In figuur 5. Instellingen, moet u eerst de optie "Wachtwoorden moeten voldoen aan de complexiteit eisen"-beleid, en stel vervolgens de "Minimum password age", en tenslotte opent u het "afdwingen wachtwoord geschiedenis". Ligt in het "Control Panel" om het beheerderswachtwoord opnieuw in te stellen wanneer het wachtwoord is niet alleen veilig (niet minder dan zes en bevat verschillende Accu HP Pavilion dv7-1000easoorten tekens), en later is niet eenvoudig om uw wachtwoord te wijzigen voordat een nieuw situatie.

(2) opnieuw de account wachtwoord

Zelfs als u uw Windows-wachtwoord bent vergeten, wordt niet volledig oplossen van dit probleem. Als uw laptop heeft een Accu HP Pavilion DV7-1000EFsysteem administrator account, kunt u met deze account in te loggen op Windows, en opnieuw het wachtwoord voor andere accounts.

Open het Configuratiescherm en dubbelklik op "User Accounts" icoon in het venster dat opent, selecteert u de vergeten accountnaam, afhankelijk van de instellingen van uw systeem, de "Reset Password"Accu HP Pavilion DV7-1000EG en "Wachtwoord wijzigen" (optie naam als het klikt u verbinding maken met het domein), dan volgt u de aanwijzingen, het nieuwe wachtwoord in te voeren, klik op "OK" knop.

OPMERKING: "Reset Password" knop om aan te melden bij een domein-omgeving, kan de gebruiker mogelijk nietig is, de operatie alleen Accu HP Pavilion DV7-1000FRvan toepassing op wijziging van de Windows-wachtwoord wordt niet gebruikt om de aanmelding bij het domein wachtwoord te wijzigen. Reset Windows-wachtwoord kan leiden tot verlies van het wachtwoord login site en netwerkverbindingen, maar in ieder geval zult u niet het wachtwoord vergeten en kan niet uitvoeren van een bewerkingAccu HP Pavilion dv7-1001ea.

3.Windows systeem beveiligingsinstellingen

(1) verbiedt de Hulp op afstand, afscherming van de stand-by-poort

Een functie genaamd "Hulp op afstand" in Windows XP,Accu HP Pavilion DV7-1001EF waarmee gebruikers in het gebruik van computers is moeilijk, naar vrienden op MSN Hulp op afstand uitnodigingen om te helpen hun problemen op te lossen. Manifestatie van de "Hulp op afstand"-functie die sommige virussen de RPC (Remote Procedure Call)-service op Windows XP aan te vallen, is het aanbevolen dat gebruikers nietAccu HP Pavilion DV7-1001EG om deze functie te gebruiken.

Klik met de rechtermuisknop "Deze Computer" en kies "Eigenschappen" opdracht in het dialoogvenster dat wordt geopend, klikt u op de "Remote" tab, dan schakelt u "Deze computer Hulp op afstand uitnodigingen verzenden"Accu HP Pavilion dv7-1001tx optie.

Het systeem wordt geleverd met de TCP / IP-filtering diensten aan de poort te beperken (dit is de beste vorm van beveiliging). Open het Configuratiescherm, dubbelklik op "Network Connections" icoon met de rechtermuisknopAccu HP Pavilion DV7-1001XX op de netwerkverbinding-pictogram in het venster dat opent (zoals het geval kan zijn), en selecteer "Eigenschappen" opdracht in het dialoogvenster Openen tabblad "Algemeen" Dubbelklik op "Internet Protocol (TCP / IP)" optie vervolgens in het dialoogvenster dat wordt geopend, "Geavanceerd" knop klikt, opent u het venster TCP / IP-instellingen dialoogvenster, klikt u op de "Opties"-optie Klik op het tabblad "Eigenschappen"Accu HP Pavilion dv7-1002ea knop in het dialoogvenster dat wordt geopend door alleen de "radio button, werden toegevoegd aan de" TCP "," UDP ", de" IP "-netwerk protocol maakt de haven voorziet niet in een verscheidenheid van diensten situatie kunt u blokkeren alle poorten.

(2) verbiedt de Terminal Services-afstandsbediening

"Terminal Services" is een dienst in de vorm van Windows XP. De gebruiker terminal afstand bediend kunnen worden. "Terminal Services" en "Hulp op afstand" is een zeker onderscheid te bereiken, aansluiting voor de afstandsbedieningAccu HP Pavilion dv7-1002tx diensten meer te richten op de login van de gebruiker administratieve rechten, elke verbinding hebt u een login ID van het huidige systeem, en elkaar isolatie, kan onafhankelijk van de 'Terminal Services' op de uitnodiging van de huidige computer gebruiker onafhankelijk zijn, vrij in te loggen op externe computer. Windows XP-systeem, de "Terminal Services" is standaard ingeschakeld, dat wil zeggen,Accu HP Pavilion dv7-1002xx als iemand weet dat een gebruiker op uw computer login ID en je weet het IP van de computer, kan het volledige controle over uw computer.

Klik met de rechtermuisknop "Deze Computer" en kies "Eigenschappen" opdracht in het dialoogvenster dat wordt geopend, klikt u op de "Remote" tab, dan schakelt u "Externe gebruikers mogen verbinding met deze computer"Accu HP Pavilion dv7-1003ea optie.

(3) uit te schakelen de Messenger-service

De Messenger-service is geïntegreerde communicatie van Microsoft componenten in Windows XP, maar standaard worden geopend. Gebruik het om een bericht te sturen naar elkaars IP weten, dan de tekst in te voeren, zalAccu HP Pavilion DV7-1003EL de SMS-bericht-venster verschijnen op elkaars desktop, en gedwongen om te accepteren de zaak niet afgesloten van de Messenger-service.

Open het Configuratiescherm, dubbelklik op "Systeembeheer" icoon in het venster dat verschijnt, dubbelklikt u op "Services"-pictogram in het open venster op de juiste lijst met de rechtermuisknop opAccu HP Pavilion DV7-1003EO "Messenger, selecteer" Stop "commando uit te schakelen de Boodschapper services.

(4) naar de gedeelde IPC wanbetalingen te verhinderen

Windows XP standaard geïnstalleerd, kan elke gebruiker via een null-gebruiker (IPC $) om alle rekeningen van het systeem te krijgen en de lijst, die oorspronkelijk voor hetAccu HP Pavilion dv7-1003tx gemak van LAN-gebruikers om hun middelen bundelen en bestanden te delen, maar een externe gebruiker kan deze ruimte gebruiken om Sluit uw gebruikersnaam lijst. Een hacker om deze functie te gebruiken, zoek dan de lijst van gebruikers van het systeem en gebruik het woordenboek tool om het systeem aan te vallen. Dit is het internet de meest populaireAccu HP Pavilion dv7-1003xx IPC aanval.

Om te voorkomen dat IPC aanval moet beginnen aan de standaard configuratie van het systeem kan op kwetsbaarheden te compenseren door het register te wijzigen:

Klik op Start → Uitvoeren menu-item in het dialoogvenster datAccu HP Pavilion DV7-1004EA wordt geopend, typ "regedit", op Enter om de Register-editor te openen, ga naar de sleutel HKEY_LOCAL_MACHINE \ SYSTEM \ CurrentControlSet \ Control \ Lsa sleutel, stelt de RestrictAnonymous De sleutel tot "1" te verbieden lege gebruikers verbinding.

In het register navigeert u naar de sleutel HKEY_LOCAL_MACHINE \ SYSTEM \ CurrentControlSet \ Services \ LanmanServer \ Parameters key, toe te voegen "AutoShareWks"-toets, type "REG_DWORD" waarde "0" om deAccu HP Pavilion dv7-1004tx standaard aandeel te verbieden.

escrito por lili a las 08:39 | en:
Link permanente | enviar por email | Comentarios(0)
Comentarios:
Añadir Comentario


Añadir Comentario