30/03/2012
Accu HP HSTNN-IB69

Strikte set van toegangsrechten

Met het oog op de veiligheid en stabiliteit in de Windows-systeem te garanderen,Accu HP 458640-542 veel gebruikers zijn het NTFS-bestandssysteem gebruikt, gedeelde map toegangsrechten niet alleen door het delen permissies beperkingen, door het NTFS-bestandssysteem ACL (Access Control List) bevat de beperkingen van de toegang tot . Naar aanleiding van de auteur "CCE" gedeelde map, bijvoorbeeld, wordt beschreven hoe uAccu HP 463310-132 de cceuser "gebruiker" CCE "gedeelde map toegangsrechten, met het oog op de veiligheid van de gedeelde map te verbeteren.

1, wordt het aandeel machtigingen in te stellen

In Verkenner met de rechtermuisknop klik op de "CCE" gedeelde map, selecteer "Eigenschappen", ga naar de "Delen"Accu HP 463310-141 tab, op de knop Machtigingen, pop-up klikt u op "CCE Toestemming dialoogvenster Instellingen, klik op de knop 'Toevoegen'. de "cceuser" account toegevoegd aan de "Groep of gebruikersnamen keuzelijst," cceuser "op rekening" CCE "gedeelde map moeten lees-en schrijfrechten, dus ik geef de rekening gegeven" Full Control "permissies , en tenslotte klikt u op "OKAccu HP 463310-521" knop om te voltooien van het aandeel zijn ingesteld.

2, NTFS-toegangsmachtigingen instellen

Dit zijn slechts een set-up "CCE" gedeelde toegang tot de gedeelde map, immers "CCE" gedeelde map door de dubbele beperkingen van de "gedeelde toegang" en "NTFS toegangsrechten, is het NTFS-bestandssysteem niet toe dat cceuserAccu HP 463310-541 gebruiker toegang delen is niet redelijk NTFS-toegangsmachtigingen, en ook het opzetten van de rekening.

"CCE" gedeeld bestand dialoogvenster Eigenschappen, ga naar de "Security" tab, toe te voegen "cceuser" account naar de "Groep of gebruikersnamen keuzelijst, dan moeten toegangsrechten instellen voor de account. Selecteer "cceuser" account,Accu HP 463310-721 in de "cceuser de lijst Machtigingen, selecteer de" gelezen en, Mapinhoud uit te voeren, lezen, wijzigen en schrijven van het project, en ten slotte klik op "OK" knop.

Na de bovenstaande bewerking, om de "CCE" gedeelde map "cceuser gebruiker toegang tot de instellingen,Accu HP 463310-741 van de andere gebruiker gedeelde map te openen permissie-instellingen hetzelfde zijn, het zal ze niet herhalen af te ronden.

Voorbereiding van een redelijke Disk Management

Er zijn een groot aantal gedeelde bronnen in een gedeelde map, dus het moet verbruiken een bepaalde hoeveelheid schijfruimte. Sommige gebruikers hebben toegang tot het schrijven van willekeurige uploaden van een groot aantal bestanden op het werk,Accu HP 463310-761 niet alleen een verspilling van schijf middelen, maar ook waarschijnlijk besmet met het virus, dus de gedeelde mappen schijfruimte middelen in beslag nemen, zonder terughoudendheid, brengt ook onverwachte veiligheidsrisico's, moet wordenAccu HP 482962-001 beperkt.

1, op de harde schijf quota te beperken gebruiker

Windows-systeem disk quota functie kunt u beperken van de middelen van de harde schijf ruimte die wordt gebruikt op Accu HP 484786-001iedere Windows-gebruiker, zodat je indirect kan de rol van de controle van de gedeelde map capaciteit grootte te spelen.

Of "CCE", gedeelde mappen en "cceuser" gebruiker, bijvoorbeeld, waar "CCE" gedeelde map op de D-schijf, moet het volgende schijf D "disk quota, geef dan het" enable cceuser "gebruikers kunnenAccu HP 486295-001 gebruik maken van de aantal harde schijfruimte.

In Explorer, de D-schijf letter met de rechtermuisknop op, selecteer "Eigenschappen" optie, ga naar de "quota" tab, selecteer de "Enable beheer van de quota", activeert u de functie van de disk quota. Zorg ervoor dat "schijfruimte Weigeren om de quotaAccu HP 486296-001 limiet gebruiker overschrijden". Wordt ook aanbevolen om te selecteren de gebruikers hoger zijn dan de limiet, de log gebeurtenissen "en" de gebruiker groter is dan het waarschuwingsniveau log gebeurtenissen van deze twee, zodat de quota waarschuwing opgenomen in het logboek, en tenslotte klikt u op "Apply".

Klik hieronder om 'Quotum' knop om het project venster vanAccu HP 532497-421 de disk quota en quota beperkingen, de volgende voor "cceuser gebruikers. Klik op de Quota> Nieuwe Quota "in het dialoogvenster Gebruiker selecteren, selecteert u de" cceuser gebruiker, klik op "OK", voeg dan een nieuwe quotum voor de gebruiker om de limiet te stellen, selecteert u de "Limit schijfruimte "project, voer" 500 "in de lege bar,Accu HP 583256-001 dan is de schijf in de" waarschuwing is ingesteld op "enter" 490 "disk capaciteit eenheid, selecteer" MB ", en tenslotte klikt u op" OK cceuser "gebruiker" om het te voltooien " quota-instelling, zodat de gebruiker alleen maar 500 MB gedeelde map op de harde schijf te gebruiken. De quota-instellingen van andere gebruikers is het dezelfde configuratie kunt u boven volgAccu HP 586031-001 de stappen.

2, back-up en herstel "disk quota"

De back-up disk quota-project is heel eenvoudig, "CCE" gedeelde map op de D-schijf waar ik een back-up Windows-systeem disk quota van de D-schijf projecten, bijvoorbeeld de D-schijf letter rechts-klik in het pop-up menu, selecteer " Eigenschappen ", ga naar de"Accu HP AT908AA quota Quotum "tab, de klik op" "knop, pop-up van de quota Project Management dialoogvenster, klik op de" quota → Export, een naam voor het back-upbestand in de "File name" veld. Klik ten slotte op de knop "Opslaan" om de backup van de disk quota items af te ronden. De andere brief van de disk quota project back-up en ouder,Accu HP HSTNN-CB69 zal ze niet herhalen.

Net zo eenvoudig, recovery disk quota projecten in het quotum Project Management dialoogvenster, klikt u op de Open "quotum → Importeren, en dan vind het back-upbestand, klikt u op" "knop en vervolgens op disk quota prompt boxAccu HP HSTNN-I44C, klik op" Ja "knop om de disk quota te voltooien het herstel van het project.

Tip: backup en restore van disk quota items om de stationsletter als een eenheid, aandacht te besteden aan tijdens het back-up en restore het NTFS-bestandssysteem partitie met het oog op het uitvoeren van de bovenstaande handelingen.

3, de mobiele delen, er rekening mee dat deAccu HP HSTNN-I44C-A toestemming

Bepaalde behoeften, en soms bestanden wilt delen verplaatst u de locatie van de map en gekopieerd naar een andere directory. Hoewel de kopie operatie is zeer eenvoudig, maar wil een gedeelde map die de gebruiker toegang tot gegevens en bestanden delen bevat met een kopie verleden,Accu HP HSTNN-I44C-B die over het algemeen is het kopiëren niet kan Gebruik hiervoor het commando "XCOPY," goed kan dit probleem oplossen.

I tot en met de D-schijf CCE, gedeelde mappen, bijvoorbeeld, het gedeelde bestand informatie in de toegangsrechten van gebruikers, en gekopieerd naar de schijf D CCEB gedeelde map. In het "Command Prompt" venster "D:>Accu HP HSTNN-I45C prompt, de xcopy CCE CCEB / O / S draaien" commando, dan kunt u CCE gedeelde mappen en de gebruiker toegang tot informatie worden gekopieerd naar de CCEB gedeelde map. Waar "/ O" parameter geeft het "copy eigenaar van het bestand en ACL-gegevens", "/ S" betekent "kopieer de map en submappen.

4 als een voorzorgsmaatregel, back-up ACL

Als de gedeelde map die ACL informatie (gebruikers toegang) toevallig verlies alleen herinneringen bevat, zijn moeilijk te herstellen, kan er worden veroorzaakt door nalatigheid, waardoor de veiligheid risico's voor deAccu HP HSTNN-I45C-A gedeelde map. De gebruiker kan gebruik maken van de CACLS commando, voert u de gedeelde map ACL back-up.

CCE als een voorbeeld voor de D-schijf van de gedeelde map, de gedeelde map bevat een groot aantal ACL-gegevens, en na dit alles ACL informatie in de gedeelde map back-up met behulp van de CACLS commando. In het "Command Prompt" venster, schakel over naar de D:> prompt, runAccu HP HSTNN-I45C-B "cacls D:. CCE / t> d: aclsCCE.txt" commando zal worden gedeeld mappen die zijn opgenomen in de CCE ACL informatie back-up naar de D schijf de "aclsCCE.txt" bestand. Als het toevallig verlies van de ACL-gegevens, in overeenstemming met het back-upbestand de "aclsCCE.txt ACL informatie, opnieuw ingesteld op het weglaten van een deel van de ACLAccu HP HSTNN-IB68 informatie te vermijden om de veiligheid van de gedeelde map op het CCE gedeelde map toegangsrechten te garanderen.

a, in hetzelfde NTFS-partitie tussen kopiëren of verplaatsen

Replicatie tussen dezelfde NTFS-partitie naar een andere map, de toegangsrechten is niet hetzelfde als het oorspronkelijke bestand of de map toegangsrechten. Het verplaatsen van een bestand of map toegangsrechten blijven ongewijzigd,Accu HP HSTNN-IB69 maar in hetzelfde NTFS-partitie tussen de overgeërfde oorspronkelijk niet bewegen toegangsrechten.

b, in het kopiëren of verplaatsen tussen verschillende NTFS-partities

Tussen de verschillende NTFS-partities, kopieert u het bestand of de map toegangsrechten zal worden veranderd, gekopieerde bestanden niet erven van de oorspronkelijke toestemming, maar erven de doelgroep (nieuwe) map toegangsrechten.Accu HP HSTNN-LB0E Evenzo, als het is om het bestand of de map toegangsrechten te veranderen met de beweging te verplaatsen, maar ook de rechten van de map erven waar de beweging tussen de verschillende NTFS-partities.

c, van de NTFS-partitie kopiëren of verplaatsen naar een FAT-geformatteerde partities

FAT-geformatteerde bestanden of mappen gewoon niet gemachtigd zijn Accu HP HSTNN-UB68om items te stellen, dus het originele bestand of de map zal dan niet de toegang tot het hebben.

escrito por lili a las 02:30 | en:
Link permanente | enviar por email | Comentarios (0) | Añadir Comentario
30/03/2012
Accu DELL Vostro 3750

Strikte set van toegangsrechten

Met het oog op de veiligheid en stabiliteit in de Windows-systeem te garanderen, veel gebruikers zijn het NTFS-bestandssysteem gebruikt, gedeelde map toegangsrechten niet alleen door het delen permissies beperkingen, door het NTFS-bestandssysteem ACL (Access Control List) bevat de beperkingen van de toegang tot . Naar aanleiding van de auteur "CCE" gedeelde map,Accu DELL Inspiron N4110 bijvoorbeeld, wordt beschreven hoe u de cceuser "gebruiker" CCE "gedeelde map toegangsrechten, met het oog op de veiligheid van de gedeelde map te verbeteren.

1, wordt het aandeel machtigingen in te stellen

In Verkenner met de rechtermuisknop klik op de "CCE" gedeelde map, selecteer "Eigenschappen", ga naar de "Delen" tab, op de knop Machtigingen, pop-up klikt u op "CCE Toestemming dialoogvenster Instellingen, klik op de knop 'Toevoegen'.Accu DELL Inspiron N5010 de "cceuser" account toegevoegd aan de "Groep of gebruikersnamen keuzelijst," cceuser "op rekening" CCE "gedeelde map moeten lees-en schrijfrechten, dus ik geef de rekening gegeven" Full Control "permissies , en tenslotte klikt u op "OK" knop om te voltooien van het aandeel zijn ingesteld.

2, NTFS-toegangsmachtigingen instellen

Dit zijn slechts een set-up "CCE" gedeelde toegang tot de gedeelde map, immers "CCE" gedeelde map door de dubbele beperkingen van de "gedeelde toegang" en "NTFS toegangsrechten, is het NTFS-bestandssysteem niet toe dat cceuser gebruikerAccu DELL Inspiron N5010D-148 toegang delen is niet redelijk NTFS-toegangsmachtigingen, en ook het opzetten van de rekening.

"CCE" gedeeld bestand dialoogvenster Eigenschappen, ga naar de "Security" tab, toe te voegen "cceuser" account naar de "Groep of gebruikersnamen keuzelijst, dan moeten toegangsrechten instellen voor de account. Selecteer "cceuser" account, in de "cceuser de lijst Machtigingen, selecteer de" gelezen en, Mapinhoud uit te voeren, lezen, wijzigen en schrijven van het projectAccu DELL Inspiron N5010D-168, en ten slotte klik op "OK" knop.

Na de bovenstaande bewerking, om de "CCE" gedeelde map "cceuser gebruiker toegang tot de instellingen, van de andere gebruiker gedeelde map te openen permissie-instellingen hetzelfde zijn, het zal ze niet herhalen af te ronden.

Voorbereiding van een redelijke Disk Management

Er zijn een groot aantal gedeelde bronnen in een gedeelde mapAccu DELL Inspiron N5010R, dus het moet verbruiken een bepaalde hoeveelheid schijfruimte. Sommige gebruikers hebben toegang tot het schrijven van willekeurige uploaden van een groot aantal bestanden op het werk, niet alleen een verspilling van schijf middelen, maar ook waarschijnlijk besmet met het virus, dus de gedeelde mappen schijfruimte middelen in beslag nemen, zonder terughoudendheid, brengt ook onverwachte veiligheidsrisico's,Accu DELL Inspiron N5030 moet worden beperkt.

1, op de harde schijf quota te beperken gebruiker

Windows-systeem disk quota functie kunt u beperken van de middelen van de harde schijf ruimte die wordt gebruikt op iedere Windows-gebruiker, zodat je indirect kan de rol van de controle van de gedeelde map capaciteit grootte te spelen.

Of "CCE", gedeelde mappen en "cceuser" gebruiker, bijvoorbeeld,Accu DELL Inspiron N5030D waar "CCE" gedeelde map op de D-schijf, moet het volgende schijf D "disk quota, geef dan het" enable cceuser "gebruikers kunnen gebruik maken van de aantal harde schijfruimte.

In Explorer, de D-schijf letter met de rechtermuisknop op, selecteer "Eigenschappen" optie, ga naar de "quota" tab, selecteer de "Enable beheer van de quota", activeert u de functie van de disk quota. Zorg ervoor dat "schijfruimte Weigeren om de quota limiet gebruiker overschrijden". Wordt ook aanbevolen om te selecteren de gebruikers hoger zijn dan de limiet, de log gebeurtenissenAccu DELL Inspiron N5030R "en" de gebruiker groter is dan het waarschuwingsniveau log gebeurtenissen van deze twee, zodat de quota waarschuwing opgenomen in het logboek, en tenslotte klikt u op "Apply".

Klik hieronder om 'Quotum' knop om het project venster van de disk quota en quota beperkingen, de volgende voor "cceuser gebruikers. Klik op de Quota> Nieuwe Quota "in het dialoogvenster Gebruiker selecteren, selecteert u de" cceuser gebruiker, klik op "OK", voeg dan een nieuwe quotum voor de gebruiker om de limiet te stellen, selecteert u de "Limit schijfruimte "project, voer"Accu DELL Inspiron N5110 500 "in de lege bar, dan is de schijf in de" waarschuwing is ingesteld op "enter" 490 "disk capaciteit eenheid, selecteer" MB ", en tenslotte klikt u op" OK cceuser "gebruiker" om het te voltooien " quota-instelling, zodat de gebruiker alleen maar 500 MB gedeelde map op de harde schijf te gebruiken. De quota-instellingen van andere gebruikers is het dezelfde configuratie kunt u boven volg de stappen.

2, back-up en herstel "disk quota"

De back-up disk quota-project is heel eenvoudig, "CCE" gedeelde map op de D-schijf Accu DELL Inspiron N7010waar ik een back-up Windows-systeem disk quota van de D-schijf projecten, bijvoorbeeld de D-schijf letter rechts-klik in het pop-up menu, selecteer " Eigenschappen ", ga naar de" quota Quotum "tab, de klik op" "knop, pop-up van de quota Project Management dialoogvenster, klik op de" quota → Export, een naam voor het back-upbestand in de "File name" veld. Klik ten slotte op de knop "Opslaan" om de backup van deAccu DELL Inspiron N7010D disk quota items af te ronden. De andere brief van de disk quota project back-up en ouder, zal ze niet herhalen.

Net zo eenvoudig, recovery disk quota projecten in het quotum Project Management dialoogvenster, klikt u op de Open "quotum → Importeren, en dan vind het back-upbestand, klikt u op" "knop en vervolgens op disk quota prompt box, klik op" Ja "knop om de disk quota te voltooien het herstel van het project.

Tip: backup en restore van disk quota items om de stationsletter als een eenheid, aandacht te besteden aan tijdens het back-up en restore het NTFS-bestandssysteem partitie met het oog op het uitvoeren van de bovenstaandeAccu DELL Inspiron N7010R handelingen.

3, de mobiele delen, er rekening mee dat de toestemming

Bepaalde behoeften, en soms bestanden wilt delen verplaatst u de locatie van de map en gekopieerd naar een andere directory. Hoewel de kopie operatie is zeer eenvoudig, maar wil een gedeelde map die de gebruiker toegangAccu DELL Inspiron N7110 tot gegevens en bestanden delen bevat met een kopie verleden, die over het algemeen is het kopiëren niet kan Gebruik hiervoor het commando "XCOPY," goed kan dit probleem oplossen.

I tot en met de D-schijf CCE, gedeelde mappen, bijvoorbeeld, het gedeelde bestand informatie in de toegangsrechten van gebruikers, en gekopieerd naar de schijf D CCEB gedeelde map. In het "Command Prompt" venster "D:> prompt, de xcopy CCE CCEB / O / S draaien" commando, dan kunt u CCE gedeelde mappen en de gebruiker toegang tot informatie worden gekopieerd naar de CCEB gedeelde map. Waar "/ O" parameter geeft het "copy eigenaar van het bestand en ACL-gegevens", "/ S" betekent "kopieer de map en submappen.

4 als een voorzorgsmaatregel, back-up ACL

Als de gedeelde map die ACL informatie (gebruikers toegang) toevallig verlies alleen herinneringen bevat, zijn moeilijk te herstellen, kan er worden veroorzaakt door nalatigheid, waardoor de veiligheid risico's voor de gedeelde map.Accu DELL Vostro 3450 De gebruiker kan gebruik maken van de CACLS commando, voert u de gedeelde map ACL back-up.

CCE als een voorbeeld voor de D-schijf van de gedeelde map, de gedeelde map bevat een groot aantal ACL-gegevens, en na dit alles ACL informatie in de gedeelde map back-up met behulp van de CACLS commando. In het "Command Prompt" venster, schakel over naar de D:> prompt, run "cacls D:. CCE / t> d: aclsCCE.txt" commando zal worden gedeeld mappen die zijn opgenomen in deAccu DELL Vostro 3550 CCE ACL informatie back-up naar de D schijf de "aclsCCE.txt" bestand. Als het toevallig verlies van de ACL-gegevens, in overeenstemming met het back-upbestand de "aclsCCE.txt ACL informatie, opnieuw ingesteld op het weglaten van een deel van de ACL informatie te vermijden om de veiligheid van de gedeelde map op het CCE gedeelde map toegangsrechten te garanderen.

a, in hetzelfde NTFS-partitie tussen kopiëren of verplaatsen

Replicatie tussen dezelfde NTFS-partitie naar een andere map, de toegangsrechten is niet hetzelfde als het oorspronkelijke bestand of de map toegangsrechten. Het verplaatsen van een bestand of map toegangsrechten blijven ongewijzigd, maar in hetzelfde NTFS-partitie tussen de overgeërfde oorspronkelijk niet bewegen toegangsrechten.

b, in het kopiëren of verplaatsen tussen verschillende NTFS-partities

Tussen de verschillende NTFS-partities, kopieert u het bestand of de map toegangsrechten zal worden veranderd, gekopieerde bestanden niet erven van de oorspronkelijke toestemming, maar erven de doelgroep (nieuwe)Accu DELL Vostro 3750 map toegangsrechten. Evenzo, als het is om het bestand of de map toegangsrechten te veranderen met de beweging te verplaatsen, maar ook de rechten van de map erven waar de beweging tussen de verschillende NTFS-partities.

c, van de NTFS-partitie kopiëren of verplaatsen naar een FAT-geformatteerde partities

FAT-geformatteerde bestanden of mappen gewoon niet gemachtigd zijn om items te stellen, dus het originele bestand of de map zal dan niet de toegang tot het hebben.

escrito por lili a las 02:27 | en:
Link permanente | enviar por email | Comentarios (0) | Añadir Comentario
30/03/2012
Akku HP HSTNN-UB68

Strengen Satz von Zugriffsrechten

Um die Sicherheit und Stabilität in der Windows-Systems zu gewährleisten, viele Benutzer sind mit demAkku HP 458640-542 NTFS-Dateisystem, enthält freigegebenen Ordner die Zugriffsrechte nicht nur von den Freigabeberechtigungen Einschränkungen, durch das NTFS-Dateisystem ACL (Access Control List) die Beschränkungen des Zugangs zu . Im Anschluss an die Autorin zu "CCE" freigegebenen Ordner, zum Beispiel beschreibt, wie die cceuser "user" CCE eingestellt "freigegebenen Ordner Zugriffsrechte,Akku HP 463310-132 um die Sicherheit des freigegebenen Ordners zu verbessern.

1 werden die Freigabeberechtigungen setzen

Im Explorer, auf dem "CCE" freigegebenen Ordner mit der rechten Maustaste, wählen Sie "Eigenschaften", wechseln Sie zur Registerkarte "Freigabe", klicken Sie auf die Schaltfläche Berechtigungen, Pop-up "CCE Permission Dialogfeld klickenAkku HP 463310-141 Sie auf die Schaltfläche" Hinzufügen ". die "cceuser"-Konto hinzugefügt, um die "Gruppen-oder Benutzernamen Listenfeld" cceuser "auf Rechnung" CCE "freigegebenen Ordner müssen Lese-und Schreibrechte, so gebe ich den Account gegeben" Full Control "Berechtigungen , und klicken Sie abschließend auf "OK"-Taste zur Vervollständigung der Freigabeberechtigungen festgelegtAkku HP 463310-521 werden.

2, setzen NTFS-Zugriffsberechtigungen

Dies sind nur ein Set up "CCE" gemeinsamer Zugang zu dem freigegebenen Ordner, schließlich "CCE" freigegebene Ordner von den Zwängen des dualen "gemeinsamer Zugang" und "NTFS-Zugriffsberechtigungen, nicht das NTFS-Dateisystem nicht zulassen,Akku HP 463310-541 dass Benutzer Zugriff cceuser Sharing ist nicht sinnvoll, NTFS-Zugriffsberechtigungen, und auch das Konto einrichten.

"CCE" freigegebene Datei im Dialogfeld auf die Registerkarte "Sicherheit" wechseln, fügen Sie "cceuser" Konto auf das "Gruppen-oder Benutzernamen Listenfeld und klicken dann müssen die ZugriffsberechtigungenAkku HP 463310-721 für das Konto festlegen. Wählen Sie "cceuser" Rechnung, in "cceuser das Listenfeld Berechtigungen die Option" Lesen und Ausführen, Ordnerinhalt auflisten, lesen, ändern und schreiben das Projekt, und klicken Sie abschließend auf "OK"-Taste.

Nach dem oben beschriebenen Vorgang, zur Vervollständigung der "CCE" freigegebene Ordner "Benutzer-Zugang cceuser EinstellungenAkku HP 463310-741 des anderen Nutzers freigegebenen Ordner Zugriffsberechtigung Einstellungen die gleichen sind, wird es sie nicht wiederholen.

Vorbereitung einer vernünftigen Datenträgerverwaltung

Es gibt eine große Anzahl von gemeinsam genutzten Ressourcen in einem freigegebenen Ordner, also muss es verbrauchen eine bestimmte Menge an Speicherplatz auf der Festplatte. Einige Benutzer habenAkku HP 463310-761 Zugang zu schreiben willkürlich laden Sie eine große Anzahl von Dateien, am Arbeitsplatz, nicht nur eine Verschwendung von Datenträger-Ressourcen, sondern auch wahrscheinlich mit dem Virus infiziert werden, so dass die freigegebenen Ordner Festplattenspeicher Ressourcen besetzen, ohne Zurückhaltung, auch unerwartete bringenAkku HP 482962-001 Sicherheitsrisiken, eingeschränkt werden dürfen.

1, um Festplatten zu begrenzen Benutzer

Windows-System Disk Quota-Funktion können Sie begrenzen die Ressourcen auf der Festplatte auf jedem Windows-Benutzer verwendet, so dass Sie indirekt die Rolle der Kontrolle über die freigegebenen Ordner Kapazität Größe.

Oder "CCE", teilte Aktenordner und "cceuser"Akku HP 484786-001 Benutzer, zum Beispiel, wo "CCE" freigegebenen Ordner auf dem Laufwerk D, sollte folgendes Scheibe D "Disk Quota, geben die" enable cceuser "Benutzer kann die Verwendung Anzahl der Speicherplatz auf der Festplatte.

Im Explorer mit der rechten Maustaste auf den Laufwerksbuchstaben D, wählen Sie Akku HP 486295-001"Eigenschaften", wechseln Sie auf die "Quote", wählen Sie die "Enable Quota Management", aktivieren Sie die Funktion der Festplatten-Quota. Stellen Sie sicher, dass "Deny Speicherplatz, um das Kontingent überschreiten Benutzer". Wird auch empfohlen, wählen Sie die Benutzer die Kontingentgrenze überschreiten,Akku HP 486296-001 die Log-Ereignisse "und" Anwender übertrifft die Warnstufe Log Ereignisse dieser beiden, so dass die Quote Warnung im Protokoll aufgezeichnet, und klicken Sie abschließend auf "Übernehmen".

Klicken Sie unten auf "Quota Entries"-Taste, um das Projekt-Fenster des Festplatten-Quota und Kontingentierung, die nächste für "cceuser Benutzer.Akku HP 532497-421 Klicken Sie auf das Quota-> Neue Quota "im Dialogfeld Benutzer auswählen, wählen Sie die" cceuser Benutzer, auf "OK" klicken, dann fügen Sie eine neue Quote für den Benutzer, die Quote Limit setzen, wählen Sie das "Limit Speicherplatz "Projekt, geben Sie" 500 "in der leeren Bar, dann ist die Scheibe in der" Warnstufe auf "enter" 490 Akku HP 583256-001"Festplattenkapazität Gerät, wählen Sie" MB ", und klicken Sie abschließend auf" OK cceuser "user", die komplette " Quote Einstellung, so dass der Benutzer kann nur 500 MB Shared-Ordner auf der Festplatte. Die Quota-Einstellungen anderer Nutzer ist die gleiche Konfiguration, die Sie die Schritte folgen können oben.

2, Backup-und Recovery "Disk Quota"

Die Backup-Festplatten-Quota-ProjektAkku HP 586031-001 ist sehr einfach, "CCE" freigegebenen Ordner auf dem Laufwerk D, wo ich wieder auf Windows-System Disk Quota von dem Laufwerk D Projekten, zum Beispiel mit der rechten Maustaste auf das Laufwerk D Brief in dem Popup-Menü wählen Sie " Eigenschaften Quote ", zu dem Schalter" "-Registerkarte, klicken Sie auf die" Quota Entries "-Button, Pop-up-Quote desAkku HP AT908AA Project Management Dialogfeld klicken Sie auf die" Quote → Export, einen Namen für die Backup-Datei in der "Dateiname" ein. Klicken Sie abschließend auf die Schaltfläche "Speichern", um die Sicherung der Festplatten-Quota Artikel zu vervollständigen. Der andere Brief des Festplatten-Quota-Projekt-Backup und oben, nicht wiederholen.

Genauso einfach, Recovery-Disk Quota ProjekteAkku HP HSTNN-CB69 in der die Quote Projektmanagement im Dialogfeld auf die Schaltfläche "Quote → Importieren, und dann finden die Backup-Datei, klicken Sie auf" Öffnen "-Taste, dann Disk Quota Souffleurkasten, klicken Sie auf" Ja ", um die Festplatten-Quota vervollständigen die Erholung des Projekts.

Tipp: Backup und Restore von Disk QuotaAkku HP HSTNN-I44C Gegenstände auf den Laufwerksbuchstaben als eine Einheit, achten Sie bei der Sicherung und Wiederherstellung Dateisystem NTFS Partition auf der Festplatte, um die Durchführung der oben beschriebenen Vorgänge.

3, die mobile Sharing ist zu beachten, dass die Erlaubnis

Bestimmte Bedürfnisse, und manchmalAkku HP HSTNN-I44C-A Dateien freigeben möchten verschieben Sie den Ordner kopiert und in ein anderes Verzeichnis. Obwohl die Kopie Bedienung ist sehr einfach, aber wollen Sie einen freigegebenen Ordner, die dem Anwender Zugriff auf Informationen und gemeinsame Nutzung von Dateien mit Kopierschutz enthält Vergangenheit, die in der Regel ist der Kopiervorgang kannAkku HP HSTNN-I44C-B nicht Verwenden Sie den Befehl "XCOPY", kann auch dieses Problem lösen.

Ich auf dem Laufwerk D CCE, gemeinsame Ordner-Datei, zum Beispiel die gemeinsame Datei-Informationen in den Benutzer-Zugriffsrechte enthalten, und kopiert auf die Festplatte D CCEB freigegebenen Ordner. In derAkku HP HSTNN-I45C "Eingabeaufforderung" Fenster "D:> Eingabeaufforderung den xcopy CCE CCEB / O / S"-Befehl, können Sie freigegebene Ordner und Benutzer Zugriff auf Informationen CCE sind, um die kopierte CCEB freigegebenen Ordner. Wo "/ O"-Parameter gibt die "Kopie den Besitzer und ACL Informationen", "/ S" bedeutet "kopieren Sie das Verzeichnis und dieAkku HP HSTNN-I45C-A Unterverzeichnisse.

4 als Vorsichtsmaßnahme, Backup-ACL

Wenn die freigegebenen Ordner, der ACL-Informationen (Benutzer-Zugang) zufälligen Untergangs allein Erinnerungen enthält schwer wiederherzustellen sind, kann es durch Unterlassen verursacht werden, so dassAkku HP HSTNN-I45C-B Sicherheitsrisiko auf den freigegebenen Ordner. Der Anwender kann über den Befehl CACLS, tun Sie den freigegebenen Ordner ACL-Backup.

CCE als Beispiel auf dem Laufwerk D des Shared-Ordner enthält die freigegebenen Ordner eine große Anzahl von ACL-Informationen und im Anschluss an diese alle ACL-Informationen in dem freigegebenen Ordner-Backup mit dem Befehl CACLS.Akku HP HSTNN-IB68 In der "Eingabeaufforderung" Fenster, an den D wechseln:> Eingabeaufforderung ausführen "cacls D:. CCE / t> d: aclsCCE.txt"-Befehl wird gemeinsam genutzt werden Ordner, die in der CCE ACL-Informationen enthalten sind, Backup auf dem Laufwerk D die "aclsCCE.txt"-Datei. Wenn die zufälligen Untergangs der ACL-Informationen in ÜbereinstimmungAkku HP HSTNN-IB69 mit der Backup-Datei die "aclsCCE.txt ACL-Informationen, neu eingestellt und das Weglassen eines Teils der ACL-Informationen vermeiden, um die Sicherheit der freigegebenen Ordner auf dem freigegebenen Ordner CCE Zugriffsberechtigungen zu gewährleisten.

ein, in der gleichen NTFS-Partition zwischen kopieren oder verschieben

Die Replikation zwischen demselbenAkku HP HSTNN-LB0E NTFS-Partition in einen anderen Ordner, ist die Zugriffsrechte nicht das gleiche wie die Original-Datei oder der Ordner-Zugriffsberechtigungen. Das Verschieben einer Datei oder eines Ordners Zugriffsberechtigungen bleiben unverändert, aber in der gleichen NTFS-Partition zwischen ererbten ursprünglich nicht bewegen Zugriffsberechtigungen.

b, in das Kopieren oder Verschieben zwischenAkku HP HSTNN-UB68 verschiedenen NTFS-Partitionen

Zwischen verschiedenen NTFS-Partitionen, kopieren Sie die Datei oder den Ordner-Zugriffsberechtigungen werden geändert, kopiert Dateien nicht erben die ursprüngliche Berechtigung, aber erben das Ziel (neu) Ordner-Zugriffsberechtigungen.Akku HP HSTNN-UB69 Auch wenn es sich um die Datei oder den Ordner Zugriffsberechtigungen auf die mit der Bewegung zu ändern, sondern auch, erben die Berechtigungen des Ordners, in dem der Umzug zwischen verschiedenen NTFS-Partitionen.

c, von der NTFS-Partition zu kopieren oder zu verschieben auf eine FAT-formatierte Partitionen

FAT-formatierte Dateien oder Ordner einfach nicht über die Berechtigung zum Posten gesetzt,Akku HP HSTNN-W42C so dass die ursprüngliche Datei oder der Ordner wird dann keinen Zugriff auf die.

escrito por lili a las 02:24 | en:
Link permanente | enviar por email | Comentarios (0) | Añadir Comentario
30/03/2012
Akku DELL Vostro 3750

Strengen Satz von Zugriffsrechten

Um die Sicherheit und Stabilität in der Windows-Systems zu gewährleisten, viele Benutzer sind mit dem NTFS-Dateisystem, enthält freigegebenen Ordner die Zugriffsrechte nicht nur von den Freigabeberechtigungen Einschränkungen, durch das NTFS-Dateisystem ACL (Access Control List) die Beschränkungen des Zugangs zu . Im Anschluss an die Autorin zu "CCE" freigegebenen Ordner,Akku DELL Inspiron N5010 zum Beispiel beschreibt, wie die cceuser "user" CCE eingestellt "freigegebenen Ordner Zugriffsrechte, um die Sicherheit des freigegebenen Ordners zu verbessern.

1 werden die Freigabeberechtigungen setzen

Im Explorer, auf dem "CCE" freigegebenen Ordner mit der rechten Maustaste, wählen Sie "Eigenschaften", wechseln Sie zur Registerkarte "Freigabe", klicken Sie auf die Schaltfläche Berechtigungen, Pop-upAkku DELL Inspiron N5010D-148 "CCE Permission Dialogfeld klicken Sie auf die Schaltfläche" Hinzufügen ". die "cceuser"-Konto hinzugefügt, um die "Gruppen-oder Benutzernamen Listenfeld" cceuser "auf Rechnung" CCE "freigegebenen Ordner müssen Lese-und Schreibrechte, so gebe ich den Account gegeben" Full Control "Berechtigungen , und klicken Sie abschließend auf "OK"-Taste zur Vervollständigung der Freigabeberechtigungen festgelegt werden.

2, setzen NTFS-Zugriffsberechtigungen

Dies sind nur ein Set up "CCE" gemeinsamer Zugang zu dem freigegebenen Ordner, schließlich Akku DELL Inspiron N5010D-168"CCE" freigegebene Ordner von den Zwängen des dualen "gemeinsamer Zugang" und "NTFS-Zugriffsberechtigungen, nicht das NTFS-Dateisystem nicht zulassen, dass Benutzer Zugriff cceuser Sharing ist nicht sinnvoll, NTFS-Zugriffsberechtigungen, und auch das Konto einrichten.

"CCE" freigegebene Datei im Dialogfeld auf die Registerkarte "Sicherheit" wechseln, fügen Sie "cceuser" Konto auf das "Gruppen-oder Benutzernamen Listenfeld und klicken dann müssen die Zugriffsberechtigungen fürAkku DELL Inspiron N5010R das Konto festlegen. Wählen Sie "cceuser" Rechnung, in "cceuser das Listenfeld Berechtigungen die Option" Lesen und Ausführen, Ordnerinhalt auflisten, lesen, ändern und schreiben das Projekt, und klicken Sie abschließend auf "OK"-Taste.

Nach dem oben beschriebenen Vorgang, zur Vervollständigung der "CCE" freigegebene Ordner "Benutzer-Zugang cceuser Einstellungen des anderen Nutzers freigegebenen OrdnerAkku DELL Inspiron N5030 Zugriffsberechtigung Einstellungen die gleichen sind, wird es sie nicht wiederholen.

Vorbereitung einer vernünftigen Datenträgerverwaltung

Es gibt eine große Anzahl von gemeinsam genutzten Ressourcen in einem freigegebenen Ordner, also muss es verbrauchen eine bestimmte Menge an Speicherplatz auf der Festplatte. Einige Benutzer haben Zugang zu schreibenAkku DELL Inspiron N5030D willkürlich laden Sie eine große Anzahl von Dateien, am Arbeitsplatz, nicht nur eine Verschwendung von Datenträger-Ressourcen, sondern auch wahrscheinlich mit dem Virus infiziert werden, so dass die freigegebenen Ordner Festplattenspeicher Ressourcen besetzen, ohne Zurückhaltung, auch unerwartete bringen Sicherheitsrisiken, eingeschränkt werden dürfen.

1, um Festplatten zu begrenzen Benutzer

Windows-System Disk Quota-Funktion können Sie begrenzenAkku DELL Inspiron N5030R die Ressourcen auf der Festplatte auf jedem Windows-Benutzer verwendet, so dass Sie indirekt die Rolle der Kontrolle über die freigegebenen Ordner Kapazität Größe.

Oder "CCE", teilte Aktenordner und "cceuser" Benutzer, zum Beispiel, wo "CCE" freigegebenen Ordner auf dem Laufwerk D, sollte folgendes Scheibe D "Disk Quota, geben die" enable cceuser "Benutzer kann die Verwendung Anzahl derAkku DELL Inspiron N5110 Speicherplatz auf der Festplatte.

Im Explorer mit der rechten Maustaste auf den Laufwerksbuchstaben D, wählen Sie "Eigenschaften", wechseln Sie auf die "Quote", wählen Sie die "Enable Quota Management", aktivieren Sie die Funktion der Festplatten-QuotaAkku DELL Inspiron N7010. Stellen Sie sicher, dass "Deny Speicherplatz, um das Kontingent überschreiten Benutzer". Wird auch empfohlen, wählen Sie die Benutzer die Kontingentgrenze überschreiten, die Log-Ereignisse "und" Anwender übertrifft die Warnstufe Log Ereignisse dieser beiden, so dass die Quote Warnung im Protokoll aufgezeichnet, und klicken Sie abschließend auf "Übernehmen".

Klicken Sie unten auf "Quota Entries"-Taste, um das Projekt-Fenster des Festplatten-Quota und Kontingentierung, die nächste für "cceuser Benutzer. Klicken Sie auf das Quota-> Neue Quota "im Dialogfeld Benutzer auswählen, wählen Sie die" cceuser Benutzer, auf "OK" klicken, dann fügen Sie eine neue Quote für den Benutzer, die Quote Limit setzen, wählen Sie das "Limit Speicherplatz "Projekt,Akku DELL Inspiron N7010D geben Sie" 500 "in der leeren Bar, dann ist die Scheibe in der" Warnstufe auf "enter" 490 "Festplattenkapazität Gerät, wählen Sie" MB ", und klicken Sie abschließend auf" OK cceuser "user", die komplette " Quote Einstellung, so dass der Benutzer kann nur 500 MB Shared-Ordner auf der Festplatte. Die Quota-Einstellungen anderer Nutzer ist die gleiche Konfiguration, die Sie die Schritte folgen können oben.

2, Backup-und Recovery "Disk Quota"

Die Backup-Festplatten-Quota-Projekt ist sehr einfach, "CCE" freigegebenen Ordner auf dem Laufwerk D, wo ich wieder auf Windows-System Disk Quota von dem Laufwerk D Projekten, zum Beispiel mit der rechten MaustasteAkku DELL Inspiron N7010R auf das Laufwerk D Brief in dem Popup-Menü wählen Sie " Eigenschaften Quote ", zu dem Schalter" "-Registerkarte, klicken Sie auf die" Quota Entries "-Button, Pop-up-Quote des Project Management Dialogfeld klicken Sie auf die" Quote → Export, einen Namen für die Backup-Datei in der "Dateiname" ein. Klicken Sie abschließend auf die Schaltfläche "Speichern", um die Sicherung der Festplatten-Quota Artikel zu vervollständigen. Der andere Brief des Festplatten-Quota-Projekt-Backup und oben, nicht wiederholen.

Genauso einfach, Recovery-Disk Quota Projekte in der die Quote ProjektmanagementAkku DELL Inspiron N7110 im Dialogfeld auf die Schaltfläche "Quote → Importieren, und dann finden die Backup-Datei, klicken Sie auf" Öffnen "-Taste, dann Disk Quota Souffleurkasten, klicken Sie auf" Ja ", um die Festplatten-Quota vervollständigen die Erholung des Projekts.

Tipp: Backup und Restore von Disk Quota Gegenstände auf den Laufwerksbuchstaben als eine Einheit, achten Sie bei der Sicherung und Wiederherstellung Dateisystem NTFS Partition auf der Festplatte, um die Durchführung der oben beschriebenen Vorgänge.

3, die mobile Sharing ist zu beachten, dass die Erlaubnis

Bestimmte Bedürfnisse, und manchmal Dateien freigebenAkku DELL Vostro 3450 möchten verschieben Sie den Ordner kopiert und in ein anderes Verzeichnis. Obwohl die Kopie Bedienung ist sehr einfach, aber wollen Sie einen freigegebenen Ordner, die dem Anwender Zugriff auf Informationen und gemeinsame Nutzung von Dateien mit Kopierschutz enthält Vergangenheit, die in der Regel ist der Kopiervorgang kann nicht Verwenden Sie den Befehl "XCOPY", kann auch dieses Problem lösen.

Ich auf dem Laufwerk D CCE, gemeinsame Ordner-Datei, zum Beispiel die gemeinsame Datei-Informationen in den Benutzer-Zugriffsrechte enthalten, und kopiert auf die Festplatte D CCEB freigegebenen Ordner. In der "Eingabeaufforderung"Akku DELL Vostro 3550 Fenster "D:> Eingabeaufforderung den xcopy CCE CCEB / O / S"-Befehl, können Sie freigegebene Ordner und Benutzer Zugriff auf Informationen CCE sind, um die kopierte CCEB freigegebenen Ordner. Wo "/ O"-Parameter gibt die "Kopie den Besitzer und ACL Informationen", "/ S" bedeutet "kopieren Sie das Verzeichnis und die Unterverzeichnisse.

4 als Vorsichtsmaßnahme, Backup-ACL

Wenn die freigegebenen Ordner, der ACL-Informationen (Benutzer-Zugang) zufälligen Untergangs allein Erinnerungen enthält schwer wiederherzustellen sind, kann es durch Unterlassen verursacht werden, so dass Sicherheitsrisiko auf den freigegebenen Ordner. Der Anwender kann über den Befehl CACLS, tun Sie den freigegebenen Ordner ACL-Backup.

CCE als Beispiel auf dem Laufwerk D des Shared-Ordner enthält die freigegebenen Ordner eine große Anzahl von ACL-Informationen und im Anschluss an diese alle ACL-Informationen in dem freigegebenen Ordner-BackupAkku DELL Vostro 3750 mit dem Befehl CACLS. In der "Eingabeaufforderung" Fenster, an den D wechseln:> Eingabeaufforderung ausführen "cacls D:. CCE / t> d: aclsCCE.txt"-Befehl wird gemeinsam genutzt werden Ordner, die in der CCE ACL-Informationen enthalten sind, Backup auf dem Laufwerk D die "aclsCCE.txt"-Datei. Wenn die zufälligen Untergangs der ACL-Informationen in Übereinstimmung mit der Backup-Datei die "aclsCCE.txt ACL-Informationen, neu eingestellt und das Weglassen eines Teils der ACL-Informationen vermeiden, um die Sicherheit der freigegebenen Ordner auf dem freigegebenen Ordner CCE Zugriffsberechtigungen zu gewährleisten.

ein, in der gleichen NTFS-Partition zwischen kopieren oder verschieben

Die Replikation zwischen demselben NTFS-Partition in einen anderen Ordner, ist die Zugriffsrechte nicht das gleiche wie die Original-Datei oder der Ordner-Zugriffsberechtigungen. Das Verschieben einer Datei oder eines Ordners Zugriffsberechtigungen bleiben unverändert, aber in der gleichen NTFS-Partition zwischen ererbten ursprünglich nicht bewegen Zugriffsberechtigungen.

b, in das Kopieren oder Verschieben zwischen verschiedenen NTFS-Partitionen

Zwischen verschiedenen NTFS-Partitionen, kopieren Sie die Datei oder den Ordner-Zugriffsberechtigungen werden geändert, kopiert Dateien nicht erben die ursprüngliche Berechtigung, aber erben das Ziel (neu) Ordner-ZugriffsberechtigungenAkku DELL Vostro 3750. Auch wenn es sich um die Datei oder den Ordner Zugriffsberechtigungen auf die mit der Bewegung zu ändern, sondern auch, erben die Berechtigungen des Ordners, in dem der Umzug zwischen verschiedenen NTFS-Partitionen.

c, von der NTFS-Partition zu kopieren oder zu verschieben auf eine FAT-formatierte Partitionen

FAT-formatierte Dateien oder Ordner einfach nicht über die Berechtigung zum Posten gesetzt, so dass die ursprüngliche Datei oder der Ordner wird dann keinen Zugriff auf die.

escrito por lili a las 02:16 | en:
Link permanente | enviar por email | Comentarios (0) | Añadir Comentario