Sin título

<%PostCommentPage%> <%PhotoAlbumPage%> <%ProfilePage%>

Accu HP COMPAQ 395790-163

04:09, 16/04/2012 .. 0 comentarios .. Link

? Als iemand je vraagt ​​hoe opstarten van uw computer Antwoord is niets meer dan dat: "Direct hoeft niet de power knop druk op de behuizing van de computer". Dit is natuurlijk de gemakkelijkste manier. Maar in feite,Accu HP COMPAQ 372772-001 zet de computer zijn er veel methoden, het volgende heb ik u vier magische computer wordt opgestart.

Methode 1: Stel de timer in boot

Real-time klok in het moederbord (de Real Time Clock, RTC) is verantwoordelijk voor de timing van het systeem, kunnen we de boot op te geven door RTC, net als je alarm. Aangezien deze functie wordt zelden gebruikt, voor een deel,Accu HP COMPAQ 382553-001 hoewel zij deze functie van het moederbord (zoals INTEL originele moederbord) eigenlijk niet kan opstarten de opgegeven tijd, dus voordat je het gebruikt is het beste te testen.

Specifieke werkwijze is als volgt:

1, nadat de computer opstarten volgens de aanwijzingen op het scherm informatie volgens de "Del"-toets om het moederbord BIOS setup-scherm, algemene en regelmatige boot setup functies in te voeren op de "Power Management Setup" optie.

2, moet een "RTC Alarm PowerOn" optie worden ingesteld op "Enabled" (ingeschakeld) in het BIOS.Accu HP COMPAQ 383220-001 Nadat de gebruiker kan specifieke datum van de reguliere boot, uren, minuten, seconden.

3, om de computer zorgen de nauwkeurigheid van de automatische gebruikers maar ook om na het systeem is in het moederbord BIOS hetzelfde als de werkelijkheid van de tijd.

4, de laatste stap die u wilt de instellingen in het BIOS, moederbord niet vergeten om de resultaten te wijzigen om op te slaan, kunt u de vooraf ingestelde tijd regelmatig laars.Accu HP COMPAQ 385843-001 Sommige moederborden kunnen dagelijks automatisch ook op hetzelfde moment op te starten vanaf de BIOS, de methode is een "RTC Alarm Date" veranderd in "Every Day".

Echter, om ons wat vragen, als u de BIOS automatisch boot, van de gebruiker Windows-besturingssysteem kan alleen gebruik maken van een account, is het onmogelijk om te realiseren auto-boot en vervolgens automatisch aanmelden bij Windows.

? Als iemand je vraagt ​​hoe opstarten van uw computer Antwoord is niets meer dan dat: "Direct hoeft niet de power knop druk op de behuizing van de computer". Dit is natuurlijk de gemakkelijkste manier. Maar in feite,Accu HP COMPAQ 385895-001 zet de computer zijn er veel methoden, het volgende heb ik u vier magische computer wordt opgestart.

Methode 2: gebruik de toetsenbord / muis boot

Als de computer chassis is geplaatst in de moeilijk bereikbare plaatsen, gebruik dan de toetsenbord / muis schakelaar is een goed programma. Moet worden opgemerkt dat deze functie alleen het toetsenbord en de muis aangesloten op PS / 2 interface ondersteunt,Accu HP COMPAQ 393549-001 gebruik dan de USB-interface is het niet. Moederbord BIOS in de "Power On By de PS / 2 toetsenbord," de optie is ingeschakeld, kunt u kiezen voor een andere boot sneltoets, bijvoorbeeld Ctrl + E is de meest voorkomende boot sneltoets.

Of kies een van de "Power Key", beschikbaar op het toetsenbord individueel ontworpen uit-knop in te schakelen, maar het uitgangspunt is slechts een deel van het toetsenbord om het toetsenbord 98 technische specificaties om deze functie te ondersteunen.Accu HP COMPAQ 393652-001 Natuurlijk, de uit-knop op het chassis is nog steeds in staat om te gebruiken. Wat de boot met de muis is ook zeer eenvoudig, opties en toetsenbord instellingen in de BIOS opstart instellingen die lijken op, en dan hoeft alleen de muis toets tikken om de computer op te starten.

Methode 3: Het gebruik van het netwerk wake-up boot

Wil je Wake On LAN (WOL) naar wake-up functie, kunt u de kaart ondersteuning nodig hebben,Accu HP COMPAQ 395790-001 NIC met WOL-functie een speciaal signaal lijn aansluiting op het moederbord WOL-interface heeft, is verantwoordelijk voor de boot signaal naar het moederbord. Echter, met de WOL-interfacekaart heeft weinig leveranciers in het netwerk chip op het moederbord ingebouwd in plaats WOL-functie.

WOL principe van de computer bij het opstarten of S5 slaapstand (Suspend to Disk, op te schorten naar de harde schijf), de netwerkkaart nog steeds zeer lage spanning over elementaire handelingen te behouden, dan is de andere computers op het netwerk kan worden overgedragen door middel van software een " Magic Packet "magische pakket op de computer worden.Accu HP COMPAQ 395790-003 NIC ontvangen signaal zal een start signaal naar het moederbord, het moederbord start. Nog steeds worden ingeschakeld voordat de computer in het spoor, dus moeten we de netwerkkaart het MAC-adres (elke kaart heeft zijn eigen unieke MAC-adres en software om vast te stellen) te leren kennen.

Wake on LAN-functie van het specifieke gebruik als volgt: Ten eerste, de WOL optie te openen in het moederbord BIOS. Merk op dat het deel van het moederbord ondersteunt alleen wakker van S5 (Wake On LAN van S5).

Ten tweede, WOL software gedownload van het internet. Met de naam "Magic Packet wake-up-software, zijn eenvoudig te installeren en te gebruiken. Hardlopen in de gebruikersinterface zijn slechts 5 opties.

: Netwerkkaart (MAC-adres) (MAC-adres) "kolom, kan de gebruiker in het Windows-besturingssysteem command line modus, type" ipconfig / all "commando te krijgen. Daarnaast is de kolom van de "Internet Address" (Internet-adres) is het gedeelte dat u wilt uitzenden op dit gebied en het Subnetmasker veld "255255255255" kan een lokale omroep (Local Broadcast) zijn. De vierde kolom is de "Send Options",Accu HP COMPAQ 395790-132 moet u "Lokaal subnet. De vijfde kolom "Remote Port Number" is vrij om te gaan. Merk op dat deze instellingen alleen voor het lokale netwerk (de lokale LAN),. Zoals wake-up via het internet gaat het om meer zaken in deze discussie. Klik ten slotte op de interface onder de "Wake Me Up" knop om de computer vanaf het netwerk wakker.

Methode vier: boot met TV-kaart

Tv-kaart met automatische start-functie heeft een groot aantal beschikbare aangesloten met behulp van de tv-kaart-software in te stellen opstarten kan zijn.

Tv-kaart automatisch wordt gestart kan worden verdeeld in grofweg drie manieren: De eerste echte automatische boot-functie, moet u eerst chassis netsnoer en tv-kaart connector adapter uit, een ander is het gebruik van de slaapstand boot tv-kaart.Accu HP COMPAQ 395790-163 Onder hen, de tweede methode omdat de computer niet echt afgesloten, die nog steeds stroom verbruikt, dus niet alle gebruikers zijn terughoudend om vast te stellen. Het volgende beschrijft de specifieke werkzaamheden van de eerste automatische start.

1, in de eerste plaats, gebruikers willen met het chassis van de installatie op de computer switch knop leidt dan de voeten en de tv-kaart, de "Power Switch" pin is aangesloten op (ik Compro X800 tv-kaart, bijvoorbeeld).

2, dan de tv-kaart van een andere groep van de "Power Switch" pin verbonden met de kracht pins op het moederbord,Accu HP COMPAQ 395791-001 zet in de TV-kaart PCI op het moederbord uitbreidingsslot, zodat de interne verbinding is voltooid.

3, de geïnstalleerde hardware, ondersteunende software (zoals Compro PVR2) van de tv-kaart moet ook worden ingesteld. Schakel automatisch geplande opname-instellingen functioneren, moet de gebruiker op de "boot menu" een.

4 Als uw computer Windows-besturingssysteem meer dan de woorden van een gebruiker,Accu HP COMPAQ 395791-002 maar ook op "Schakel automatisch inloggen" modus, en uw gebruikersnaam en wachtwoord in te voeren, om de installatie te stappen uit te voeren.


Deja un Comentario

{ Ultima Página } { Página 939 de 1021 } { Siguiente Página }

Sobre Mi

Inicio
Mi Perfil
Archivo
Amigos
Mi Album de Fotos

Links


Categorías


Ultimos Artículos

months and covers
choisie dans la faire
utilisez tapis pour quelques heures
facteurs tels que la qualité
portables, stations de

Amigos